keskiviikko 15. syyskuuta 2010

korvatulehdus / kõrvapõletik

Meie neiul on siis taas kõrvapõletik, tegelt ei teagi kas on taas või ikka veel. Septembri alguses käisime arstil ja siis oli silmapõletik + kõrvapõletik ühes kõrvas, saime silmatilgad ja antipiootikumid. Nende tulemusel oli loomulikult kõht segamini ja mida kõike veel, aga vähemalt nii palju aitas et ööd läksid hästi. Nüüd on taas olnud paar ööd, mitte just nii toredad ja eile täna on ninast tulnud rohelist tatti :D, no kuna kõik mu abihoidajad on ise haiged, siis käisin arsti juures, et endale haigusleht saada, selgus et meil on kõrvapõletik mõlemas kõrvas, tulemuseks uus antipiootikum. Tulime koju ja andsin esimese satsi kohe, paistab et on mingil määral elu kergemaks teinud, sest nüüd magatakse korralikult päeval, eilne saldo oli ainult tund und päeval.
Ma olen nii küpse sellest, et lasp on olnud kuuaega lasteaias ja ma ei mäleta enam mitu korda ta on juba haiguse pärast ära olnud. Ujumisega on veel lollim seis, oleme 5-st korrast saanud käija 2, mis tähendab et need 3 peab kunagi tagasi tegema.

Meidän neitokaisella on taas korvatulehdus, oikestaan en tiedäkään onko se taas tai vielä. Syyskuun alussa käydin lääkerissä silloin meillä oli silmätulehdus+korvatulehdus yhdessa korvassa, saatin silmätipat ja antibiooti kuurin. Niiten tulos oli että maha oli ihan sekaisin ja mitä kaikea vielä, ainakin ne autoi nukumisessa. Nyt on siis taas muutama yö ollut aika tuskallista ja eilen ja tänään valunut vikreätä räkää. Kävin tänään lääkerissä, kun en oikein pääse töihinkaan, kun "hoitohenkilokunta" on itse kipana, selvisi että meillä on nyt korvatulehdus molemissa korvissa, taas uusi antibiootti. Tultiin kotiin ja annoin heti ensimäisen annoksen, näytä siltä että se ainakin auta nukkumisessa, koska nyt on nukutu joo aika hyvin päiväunet, eilisen päivän päiväunien saldo oli tunti. Mä en voi käsitä, että lapsi on ollut kk tarhassa ja hirveän monta kerta joo pois sairauden takia, oikestaan uinin kanssa on vielä pahempa siellä ollan 5-stä kerrasta oltuu vaan 2, eli 3 kertaa pidä tehdä takaisin.

Ei kommentteja: