keskiviikko 8. syyskuuta 2010

.....

Laitan tänne muutamia kuvia mitä on pidänyt laita joo pitkä aika. Huomasin just yksi päivä, että en ole otanut kamera käteen pitkä aika, Emmastakin on jäänyt otamatta kaikki kuvat... pidäsisi varmaan jollain tavalla paranta tilannetta. Ollaan ainakin käyty valokuvajalla, mutta ne kuvat on vielä käsitelyssä, kun saan ne kuvat laitan tännekin ylös, on muuten aika södet kuvat.

Panen siia üles mõningaid pilte, mida on pidanud juba tükka aega tagasi teha. Selasin oma kaamera mälukaarti ja pean omaks häbiks tunnistama et ei ole tükk aega kaamerat kätte võtnud, Emmast on ka kõik uuemad pildid tegemata. Vähemalt oleme käinud pildistaja juures aga need pildid on veel töötluses, siis kui saan need panen siia ka üles on muide väga armsad.



Joku aika sitten osalistuin taas lorukortti vaihtoon, ylempi kuva on siitä minkalaiset kortit sain ja alemmat kuvat siitä minkalaisella kortilla itse osalistuin.

Mingi aeg tagasi osalesin taas sellisesse vahetusse, kus pidi tegema väikse salmikesega kaarte, ülemisel pildil on need mis minule tulid ja alumise pidli peal, millise kaardiga ise osalesin.




Tämmöset tulijaiset Emma sai Isovanhemmilta Ruotsiristeilulta
Sellised kingitused Emma sai vanavanematelt rootsireisilt, pidin kohe vaatama järgi mis oli hobuse ja ahvi nimed. Ühesõnaga pildil on Pipi Pikksukk, Härra Nilsson ja Väike Onu (kes raamatu järgi on lihtsalt hobune)

Ei kommentteja: