tiistai 27. lokakuuta 2009

3 kuune Emma

EDIT 31.10 Lisan siia uued mõõdud pikkus 63,5 (+2cm) ja kaal 6830 (+930g)
Uudet mitat pitus 63,5 (+2cm) ja paino 6830 (+930g)

Panen siia paar pilti, mis tuli nädalavahetusel tehtud. Pühapäeval saime me kolme kuuseks. Siiani on läinud kõik suht hästi, pühapäevane kella keeramine ei sobi minule eriti, see tähendab et Emma ärkab tund varem ja meie ilus päevaplaan läks natukene segamini. Ehk see kõik normaliseerub paari nädala jooksul. Uuued mõõdud saame neljapäeval, siis selgub palju me oleme kasvanud.

Mis muud on muutunud? Mänguasjadest saama ilusti juba kinni ja üldjuhul jätkub reis suhu. Ilavabrik on olnud avatud juba paar nädalat ja hullemaks läheb koguaeg, mingeid erilisi valusid ei ole täheldanud veel. Igaks kümneks juhuks mul on olemas see salv või kreem mis igemetele määritakse kui need väga valusad on - vaatame kas seda vaja on. Istumis harjutusi jätkame ikka veel aga põrandalt veel ei suuda ennast üles ajada. Suurim muutus ongi ehk see et me oleme iseseisvamad ja oskame ise mänguasjadega mängida mingi aja, niiet emme ja issi saavad ikka kohvi juua ka vahest ja süüa.

Laitan tänne pari kuva mitä otetiin viikonloppuna. Täytetiin sunnuntaina joo 3 kuukautta. Sunnuntainen kellon kääntäminen ei oikien sopii minulle, kun meidän ihan hyvin toimiva päivä rutiin on nyt vähään hajalla, kun Emma herää tunti aikaisemmin. Katsotaan jos parin viikon sisällä saisimme asian tasotettu taas. Torstain aon neuvola ja silloin selviä paljon ollaan kasvattu.

Mitä muuta on muutunut? Leluista osataan joo ottaa kiinni ja laita niitä suuhun. Kuolatehdas on ollut avattu joo pari viikkoa, mitään merkkeja kivusta en ole vielä huomannut. Olen varmuuden vuoksi hankinut semmosen rasvan mitä voi laitta ikemeille jos ne on kipeat. Istumisen harjotuksia jatketaan vielä, maasta ei onnistu vielä istuman noseminen, mutta sylista. Muuten isoin ero on varmaan siinä että Emma on itsenäisempi ja pysty leikimään itsenäisesti, niin että vanhemmat pysty juoman kahvia ja syömään aina välillä.

täditütred koos
aerkukset yhdessä


uhke tädi
ylpeä täti

1 kommentti:

Heidi Nordman kirjoitti...

Voi tyttöhän on kasvanut kauhean paljon. Hyvää pyhäinmiestenpäivää teille!