sunnuntai 11. lokakuuta 2009

21/ 2009


Sain valmis järgmise lehekülje Emma albumisse.. neid on valmis vist u 9. Ideid on veel palju ja vaikselt ikka kirjutan endale üles asju mida juhtub ja üritan teha pilte. ûldjuhul olen siiski pisut laisk ja kuna äi on arvutit vahetamas siis ei ole ta ka meile pilte saatnud :D. leheküljele tuleb sõber ka, seda näete homme, et põnevust üleval hoida.

natukene siis vahele uudiseid meie elust siis ka, olen varem siia kirjutanud et meil magamine õnnestub ainult nii, et laps on tekki mässitud, sest käed-jalad hakkavad just siis igale poole vehklema kui laps on magama jäämas ja sellest muidu ei tulnud midagi, nüüd aga kolmapäevast alates (7.10) oleme me juba suured ja magama ilma et meid peaks kuidagi kinni siduma :D ja magab ilusti. Siis teise väikse uudisena on see, et hakkame ennast istuma sättima, süles olles enam ei olegi tore pikutada... vaatme millal me istuma omadega saame.

Sain taas yhden sivun valmis Emman albumin...niitä on nyt varmaan n 9 valmiina. Ideoita on kyllä monia ja yritän aina laitta ylös päivämääria ja otta kuvia jos jotain muutosta tapahtuu.Ylensä olen kuitenkin laiska ja kun appiukkokin on ostamassa uuta konetta ja laita vasta sinne uudet kuvat mitkä on ottanut, ei ole hänenkä kuvia julkaistavaksi. Tälle sivulle on myös kaveri mutta sen näete huomenna, että pikkaisen olisi jännitystä ilmassa.

Vähään sitten uutiksia meidän elämästä, olen ainaisemmin sanonut että meillä nukutaan vaan kapalossa, koska ei vaan onnitunut muuten, mutta keskiviikkosta(7.10) lähtien ollaan joo isoja ja nukutaan ilman kapaloa ja on mennyt hyvin. Toisena pienena uutiksena on että ruvetaan pikkuhilja valmistuma istumiseen, enää ei ole sylissa kiva huilia vaan pidä saada istuman... katsotaan milloin oikestaan istutaan.

Ei kommentteja: