maanantai 20. huhtikuuta 2009

Turussa

Eilen kävin niinkuin aika moni muukin Turun askartelutapamisella, mentiin täältä Sukarin kyytillä Matka sujui tosi hyvin ja matkan aikana ehtitiin suunnitella vaikka mitä seuravia tapahtumia, intohimona leimailu, Tallinnan risteily ja muuten askarteluja :) Toivotavasti saadan ainakin osat jutut aikaiseksi.

Eile käisin Turus, kus oli blogikirjutajate ja kaardi meisterdajate trefing (eesti keelde peaks välja mõtlema mingi parema sõna kui meisterdamine, selle kohta kui teeb kaarte jms). Läksime ühise autoga ja kahe tunnise reisi ajal tuli tehtud igasuguseid plaane, mida köike võiks järgmiseks teha nt sellise kokkusaamise kus mitmed inimesed teeksid koos kaarte ja jagaksid kogemusi jms nagu oli scrapbooking kohtumine (järgmine sõna mille vastandit ma eesti keeles ei tea, see on sarnane fotoalbumile vms kuhu võib piltide lisaks panna erinevaid kaunistusi ja kirjutada sellest sündmusest jms). Samuti planeerisime Tallinna minemist, kus on vähemalt üks hea pood kust igasuguseid paelu jms osta Karnaluks

Eilen tuli hankittu uusi leimasin
Ostsin eile uue templi


samalla leimasimella osallistuin Maijun kortti workshopin, missä syhtyi tämmönen porp kortti, taita olla uusi lemmiki leima, kokeilin tässä vähäseen copikejen sekoitusta puissa onnitui joo ihan ok, mutta pidä vielä harjotella ja hankia lisä värejä :)

Sama tempiliga osalesin Maiju kaardi meisterdamise workshopi, kus sündis järgmine kaart. Sellest templist tuleb küll natukeseks ajaks minu lemmik. Pildi värvimisel proovisin markerite ehk siis värvide omavahel segamist, mis puude osalt õnnestus päris hästi.


Kortti tehtiin Maijun antaman kaavan mukaan, mistä jokainen
teki oman näkemyksen mukaisen kortin

Kaardi meisterdasime Maiju joonistuse järgi, millest igaüks tegi oma nägemuse järgi kaardi



Tämän skräppäys sivun sain valmis skräppäys workshopissa, missä annetiin kolme kaksipuolista paperia ja pari sivua erilaisia koristeita ja raaputuskuvia, mistä sitten jokainen teki oman sivun. Pakko sanoa, että ne matskut ei ollut ihan mun makua ja se oikestaan näky tässä sivussa.
Hitsi tämän kuvan ottamisestakin on joo kohta 25 vuotta, tunnen itsea yhtäkkia kauhean vanhaksi :)


Sellise scrapbooking leheküljega (luban et mingi aja pärast mu keelekasutus ei ole enam nii kandiline :) lihtsalt nii keeruline on leida sõnu, mida ei ole kunagi eesti keeles kasutanud) osalesin scrapbooking workshopi, kus anti kolm paberit, erinevaid kleeppilte ja -tähti ja muidu selliseid pilte. ûtlen otse et antud materjalid ei olnud sellised mis minule meeldisid, sellepärast on see lehekülg ka ehk natukene kummaline. Antud pildi sündmustest on varsti kulunud juba 25 aastat, tunnen ennast kuidagi väga vanana.

Tässä vielä yksi kuva vähään lähempä, minut voi löydä kuvasta :D

üks piltidest natukene lähemalt, kes leiab mind pildilt?

2 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Ihana tuo sun korttisi ja skräppisivusikin on tosi hieno :)

Heidi Nordman kirjoitti...

Kiitoksia paljon matkaseurasta ja muutenkin, minulta jäi kokonaan tuo korttisi näemättä, todella kaunis siitä tuli. =0) 3.5 klo 12 sitten meillä, muista merkitä kalenteriin. =0)