tiistai 14. huhtikuuta 2009

kortti pojalle

Ei ole se elämä mitenkään niin helpoa, olen kaksi viimeistä päivä ollut ihan kuolut taas ja en ole saanut aiakiseksi yhtään mitään. Tänään kuitenkin sain tiedon että mun serkulle on syntynyt poika ja oli heti pakko tehdä kortti hänelle. Osallistun samalla haasteseen 356Cards#45

***

Proovin nüüd harjutada endale kommet, et hakkan eesti keeles jälle oma blogisse kirjutama, sest mingi aja pärast hakkan siia panema üles rohkem pilte oma perest ja muudest tegemisest kaartidele lisaks, siis saavad kõik aru ja ei ole probleeme. Täna sain teda, et mu tädipojale on sündinud poeg ja valmistasin kaardi, mille plaanin postitada mingi päev :D Sama kaardiga osalen hm mismoodi see eesti keeles oleks... kaardi tegemis võistlusele 356cardds#45
here is my card for the challenge to make a tri-fold-card. This card is made to my cusin whos wife give birth to a babyboy.

39/356

8 kommenttia:

willow kirjoitti...

This is gorgeous, I love your colours
Maz

~amy~ kirjoitti...

What a super sweet baby card!!! Thanks for playing with us over at 365 Cards!!

Jana kirjoitti...

This is adorable. I love everything on this one.

Vicky kirjoitti...

so, so cute! perfect baby card! great job!

Pam kirjoitti...

Awwww - such a sweet card! I'm so glad you joined us on this challenge :)

Cheryl Kosakura kirjoitti...

What a sweet card!
-Cher

Rosemary kirjoitti...

This is a lovely card, what a nice thing to make for a new mommy. She will love it! I love it for the colors you used and the little one on the front. So pretty (I can use pretty for a boy's card right?)

kotkotin kirjoitti...

Hei !
Muistaakseni siulla ol vinkkejä Tallinnan askartelukauppoihin ja langakauppoihin! Laitatko miulle viestiä vaikka sähköpostilla .
kotkotin@luukku.com