maanantai 2. joulukuuta 2013

2.12


Juba ongi detsember, ma ei saa aru sellest, alles oli eelmine detsember. Kuidagi on kogu ülejäänud aasta läinud mööda ilma et oleks aru saanud. Osalen sellel aastal heategevuses, facebookis on selline rühm mille kaudu antakse neile kellel ei ole raha osta/korraldada omi jõule abi. Olen endale võtnud paar peret keda aitan. Peamiselt aitan küpsetades kooke jms.

Meil on siin hetkel taas mingi tõbi kallal, saa nendest aru. Täna peaks veel jõudma arsti juures käidud ja lasteaias on jõulumüük kuhu peaks koogid kohale viima ja müüja ametit pidama. Oh seda elu küll kui on endale nii palju kõike organiseerinud.

Miten onkiin taas joulukuu, ma en oikein voi ymmärtä, koska juuri oli edellinen joulukuu. Koko vuosi siinnä välillä on mennyt niin nopeasti ohi, että ei ole oikein tajunutkaan. Tänävuona osallistun hyväntekevaisuuden, facebookissa on semmoinen ryhmä kun jouluapua ja sielä pysty autaman perheita kenellä ei ole vara järjestellä omia jouluja. Olen itselleni ottanut muutaman perhen kenelle leivon jotain joulun.

Meillä on taas joku tauti liikella. Tänään pidäsi päästä lääkerin ja sitten pidäsi vielä kerkea lasten tarhan joulumyyjaisin mihin oon leiponut ja sitten pidäsi olla myymässäkin sielä. onhän sitä kiiretta jos itselle ohjelma järjestele.

printsess
 
marakratt

Ei kommentteja: