keskiviikko 16. toukokuuta 2012

16.5

Oleme nüüd Emmaga puhkuse ajal harjutanud käimist ja bussiga liikumist nii, et vanker kodus. Lihtsalt kui oli vaja Emma vanasse lasteada viia siis ei õnnestunud kuidagi ilma vankrita sinna minna, sest see virisemine oli ikka üle mõistuse. Ja olen tahtnud muidu ka vaadata kuidas Emma kuulab sõna. 

Esmaspäeval käisime Iso Omenas, kus käisime söömas, raamatukogus ja siis Emmale ostmas järgmist potil käimis auhinda.

Täna käisime teisel pool bussiga kuhu tuli rohkem kõndida, tahtsin osta poest kangaskotte aga neid ei olnud seal, siis käisime niisama paaris poes, Emma sai hea käitumise eest jäätist ja siis käisime veel Eesti kaupade poes, kust emme sai hapukapsasuppi, hapukoort ja leiba.


Ollaan nyt lomalla ollesaan harjoiteltu Emman kanssa julkisilla paikoilla liikumista kävellen ja bussilla noin että vaunut on kotona. Jotenkin vaan siihen tuli takapakkia kun edellinen tarha oli sen verran kaukana, että sinne en saanut häntä ilman rattaita koska se kiukutelun määrä oli vaan niin iso. Olen toisena juttuna halunut katsoa miten hyvin Emma kuuntele julkisellä paikalla. 

Maanantaina käytin Iso Omenassa, käytin syömassa, kirjastossa ja sitten ostetiin Emmalle seurava palkinto pottaan pissamisesta.

Tänään käytiin toisessa kauppakeskuksessa, mihin pidi kävellä pidempää, halusin osta yhdestä kaupasta kankaskasseja mutta niitä ei ollut, sitten käytinkin muutamassa toisessa kaupassa, Emma sai hyvästä käytösksesta jäätelöä ja sitten käytin Virolaisessa ruokakaupassa mistä äiti sai hapankaalin keittoa, smetana ja leipää.

  
raamatukogus
kirjastossa

  
 jäätist nautimas
jäätelöa nautimassa

Hapukapsesupp mmm
hapankaali keitto

Ei kommentteja: