lauantai 10. joulukuuta 2011

argipäev

õudne milline ilm väljas on olnud paar päeva, õnneks ei ole vaja olnud väga palju õues olla. Eile viisin Emma lasteaeda ja oli nii libe et me kõndisime tükk aega siit bussi peale, matka on u 700m ja meil läks aega vist mingi 30minutit. Selles suhtes on raskem kui arvasin Emma vanasse lasteaeda viimine, matka ei ole palju aga kuna mul ei ole autot siis liigume bussiga, mis tähendab et peab siit jalutama umbes 700m siis bussiga 3-4 peatus ja siis uus 500-600m. ei ole ju tegelikult mingi pikk maa aga kuna olen tahtnud harjutada et Emma kõnnib ise, siis on see olnud natukene keerulisem. Eile tegin avalduse, sest leidsin meie lähedal ühe lasteaia mis on umbes 100m kaugusel, paistab ilusti aknast, vaatame kas saame sinna koha, kui ei siis jätkame vanas kohas aga pean vist natukene loobuma oma kinnisideest et laps kõnnib kogu aeg ise.
Tore kui on natukene juba argipäev siingi, olen teinud meie vana ja koleda pliidiga süüa, eile oli kana ja riisi aga täna on ahjulõhe ja keedukartul, mitte nüüd mingid gurmee toidud aga normaalsed kodused toidud.

Kauhea minkalainen sää on ollut ulkona muutama päivä, onneksi ei ole tarvinnut hirveasti olla ulkona, eilen kun vein Emman tarhaan oli niin liukas, että käveltiin täältää bussipüsäkille n 30 minutia ja matka on n 700m. Siinna mielessa on vaikeampi viedä Emma vanhaan tarhaan kun kuvitelin, liikutaan julkisilla, eli ensin 700m bussipüsäkille sitten 3-4 bussipüsäkia ja sitten vielä 500-600m. Ei ole mitkä pitkät matkat, mutta kun haluan että Emma kävele itse, sitten se on vähään monimutkasempi. Eilen tein hakemuksen, että voitaisi saata paikka täällä heti puiston toisella puolella olevaan tarhaan, mihin on u 100m. Jos saatan sinn on ok jos ei sitten jatketaan vanhassa, mutta pidä varmaan jonkun verran lipsua pakkomielestaan, että Emma kävele koka ajan itse, koska erityisesti liukailla se on vaikea.
Kiva on kun on jollain lailla arki koitanut tännekin, olen meidään kaamealla hellalla laittanut ruoka, eli mitään gurmeeta mutta arkiruoka. Eilen kana ja riisia, tänään uunilohta ja peruna.

Ei kommentteja: