tiistai 6. syyskuuta 2011

Sügis/ Syksy


Märkamatult on sügis kätte jõudnud. Juba 15. augustist oleme tagasi tavalises argipäevas ja kahe kuune suvepuhkus sai otsa. Emma on lasteaias ja mina tööl. Siin pildi peal ongi Emma oma uhke seljakotiga. Sügisel kui Emma tagasi lasteaeda läks oli naljakas vaadata kuidas uusi asju tuleb iga päev juurde. Alles üks õhtu, kui oli juba magama minemise aeg siis seletati mulle super-Emmast... pole olnud meeles lasteaiast küsida mis jutt see on aga kuidagi naljakas kui 2 aasten seletab midagi supersangarist.

Suvi on olnud mitmel moel kiire, olime otsustanud osta oma korter/maja ja käisime mitmel eri teritooriumil vaatamas maju, siis mingi hetk leidsime ühe rivimaja, mis oli muidu ok aga remonti vajav. On ehitatud 85 aastal ja kõik seest sellest ajast. Käisime vaatamas seda maja kaks korda ja mõtlesime pikalt, siis mingi hetk ikkagi otsustasime pakkumise teha ja nüüd siis oleme mõnekümmne aasta võlglasena. Lepinguid ei ole veel alla kirjutatud aga kolimine peaks toimuma novembris.


Huomamata on tullut syksy. Ollaan joo 15.elokuusta palatu arkeen, kahden kuukauden kesäloma on ohi. Emma on takasin tarhassa jaminä töissä. Tässä kuvassa onkin Emma oman repun kanssa. Syksyllä kun Emma on ollut tarhassa on ollut hauska seurata vieresta kehitymista ja uusia juttuja tuel joka päivä lisä. Just yksi ilta kun olisi joo pidänyt nukkua selitetin tässä super-Emmasta jotain, en ole vielä muistanut tarhasta kysyä, että mikä juttu se on, mutta hauska kun 2v neitokainen selitä jotain supersankareista.

Kesä oli monin tavoin kiireinen, oltiin päätetty etsia itseleen asuntoa/taloa ja katsastetin monia alueitaan ja käytiin varman miljonassa näytössa, sitten jossain vaihessa löydetiin rivitalo, mikä oli muuten ok, mutta kunto oli aika huono v85 rakenettu ja kaikki alkuperaisessa kunnossa, käytin katsomassa kaksikin kerta ja mietitiin pitkään, sitten rohkastutiin tekemään tarjous ja tässä sitä sitten ollaan aika monen vuoten asuntovelkaisena. Sopimukset on vielä allekirjoitamata, mutta muuton olisi tarkoitus ollaa marraskuussa.


Ostsime veel enne kui ilmad nii külmaks lähevad, et enam rataga sõita ei saa, Emmale istme ja proovisime sõitmas käija. Emmale igatahes meeldib.

Ostetiin vielä ennen kun syksy tule ja säät viilene niin paljon että enää ei te mielei pyörailla Emmalle istuin ja ollaan muutamia kertoja käyty ajelemassa. Emma ainakin tykkää.


3 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Ei vitsi, te saitte sen :) Ei muuta kuin paljon onnea asuntovelkaisille :)
Pitää ajatella kuitenkin niin, että maksatte koko ajan itsellenne ettekä vuokraa esim.kaupungille.

Triin kirjoitti...

niin noinhän sitä pidä ajatella, että maksetaan itselleen. Iso urakka tässä on tulossa, mutta kyllä siitä hyvää tule :)

Kati kirjoitti...

Väga tore. Nüüd saad suurel hulgal soola ja leiba :D