keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Emma 10kk / Emma 10 kuune

Puhkuse esimesel päeval võtan ennast nüüd kätte ja panen siia mingeid pilte ja teksti üles. Emma on kohe-kohe juba 11 kuune aga 10 kuu raport on ikka veel siia üles panematta. Käisime arsti juures ja saime uued mõõdud ka pikkus 76,3cm (kahe kuu jooksul + ~3cm) ja kaal 9755g (kahe kuu jooksul + 525g). Kui nüüd siis vaadata mida Emma on õppinud enne kui 10 kuuseks sai, siis on olnud selline vaikne kuu. Mingeid uusi asju juurde õpitud eriti ei ole, rohkem on vanu oskusi lihvitud (järgmise kuu raportis ongi siis juba palju kõike muud)

Loman kunniaksi otan itsea niskasta kiinni ja laitan tänne vähään tekstia ja kuvia. Emma on kohta joo 11 kk, mutta tästä puutu vielä 10kk raporti. Käytin silloin neuvolassa ja saatin uudet mitat pitus 76,3cm (kahden kk aikana + ~3cm) ja paino 9755g (kahden kk aikana + 525g).
Jos nyt miettia mitä uusia juttuja on tullut ennen kuin Emma täyti 10 kk sitten ei oikestaan paljon, oli siinna mielessa aika rauhallinen kuu. Mitään uuta ei opittu, lähinnä hiotin joo opituja juttuja ( seuravaa kk onki sitten joo eri asia)


üks pilt meie ujumisest
yksi kuva meidän uimareissusta

meil on vägagi hea magaja, siin me oleme külas kus ümberringi on igasugu müra
meidän hyvä nukkuja, tässä olla grillibileissä, missä kaikenlaista hälinä ymerillä

väike ronija, siin juba oleme 10 kuune, niiet lisa selliseid asju järgmises kuus,
panen uusi jutte üles siis kui oleme juba 11 kuused

pieni kiipeilija, tääs ollaan joo 10 kk vanha, eli lisä tämmöisia kuvia seuraavassa kuussa,
laitan lisä juttuja sitten kuin ollaan joo 11kk.

Ei kommentteja: