maanantai 15. maaliskuuta 2010

vaikus / hiljaisuus

Kas täna on juba tõesti 15. märts? kõiksuguseid asju o juhtunud vahepeal, üritan siin lühidalt kokku võtta mida me oleme teinud ja ehk mingeid pilte ka panna. Sain oma mehe lõpuks ometi tööle märtsi algusest ja selle võrra on minul olnud rohkem tegemist, mitte et nüüd oleks olnud meeletult raske aga lihtsalt olukordadega harjumine viib aega. Selle kuu jooksul on Emma olnud öösel kodust ära vanaema ja vanaisa juures nii et me oleme saanud magada. Mina igatahes magasin 10 tundi jutti ja oli ikka tunne et kas olen maganud. Siis kui me käisime Tallinnas hakkas Emma ühtäkki magama kogu öö niiet ei tahtnud süüa. Nii tore et ma ei jõudnud hakata teda sellesk sundima, sest siis oleks kindlasti raskemini läinud. Emma ärkas nüüd jätkan kunagi hiljem.

Onko nyt joo 15. maaliskuuta? kaikenlaista on tapahtunut, yritän lyhyesti kirjoitella mitä on tapahtunut ja ehkä laita jotain kuviakin. Sain mun miehen lopultakin töihin maaliskuun alusta ja sen verran on minulla ollut enemmän hommia, ei nyt sillä tavalla että olisi kauhean vaikea vaan pidä tottua vähään aika että kaikki toimii taas. Kuukauden aikana on Emma ollut mummolassa yökylässä ja me saatin nukkua. Itse nukuin 10 tuntia ja tuntui kun en olisi nukkunut yhtään. Sitten kun käytiin Tallinassa pääti Emma rupea nukkumaan kokonaisia öitä ilman ruoka, ihana että en ehtinut vielä rupea pakoita häntä, se olisi varmankin ollut vaikeampi. Emma heräsi jatkaan joskus myöhemmin.


uus kiik/ uusi keinu
külas/ kylässä

1 kommentti:

mirva kirjoitti...

Voi miten ihastuttava pienokainen :)

Kiitos mukavasta seurasta:)
Ja kiitos teille kaikille tytöille, että sain liittyäteidän ihanaan seuraan vaikkakin hieltä haisevana... kun niitä lumitöitä piti tehdä moneen otteseen :D