maanantai 17. elokuuta 2009

uued pildid/ uusia kuvia

Välilla ollaan joo täytetty 3 viikkoa. Lapsi kyllä tekee joo joka päivä jotain uutta. Nyt joo silmillä seurataan pikkuhilja asioita. Hymyillaan joo ihan tahalla.
Kumma on se että nyt kun koko kesä on odotettu vauvan tuloa, nyt kun hän on tullut tulee syksy, tutut palaa töihin ja minä olen kotona. Onneksi on monia tuttuja kenellä on pienia lapsia ja kenen kanssa voi käydä kävelyllä.

Vahepeal oleme juba 3 nädalat vanaks saanud. Laps teeb küll iga päevaga uusi asju juba. Silmadega juba jälgitakse osasid asju. Naeratab tahtlikult.
Kummalinen on see, et kui terve suvi on oodatud beebi tulekut ja nüüd kui ta siin on siis hakkab vaikselt sügis kätte jõudma, kõik hakkavad vaikselt tööle minema ja mina olen kodus. õnneks on päris mitu tuttavat kellel on väiksed lapsed ja kellega võib koos väljas käija.

Issiga vaadatakse mänguasja
Iskan kanssa katsotaan lelua

Paras paikka nukkua, vanhempien seurassa olohuonen latialla ja kapalossa

Parim koht magamiseks vanemate seltskonnas elutoa põrandal tekki mässituna

Laupäeval käisime Linnanmäel, siin on tõestusmaterjal. Emma võib kunagi öelda, et ta oli kolme nädalane kui esimest korda Linnamäel käis, mis sest et ta magas kogu 5 tundi mis me seal olime.

Lauantaina käytiin Linnanmäella, tässä on todistusainestoa. Emma voi josku sanoa että oli kolme viikkoa vanha kun kävi ensimäistä kerta Linnanmäellä, vaikka nukkuikin koko 5 tuntia mitä siellä oltiin.

Natukene lolle nägusid ka :D
pelleilu naamoja
tõsine mõtiskleja
vakava mietiskelija

Ei kommentteja: