lauantai 7. helmikuuta 2009

matkalla käyty ja mahatautista selvitty

Oltiin 26.1-3.2 Teneriffella, isolla porukalla, mun vanhemmat ja sisko perhella ja appivanhemmat. Matka itsestaan meni tosi mukavasti, sää oli ihan sopiva ei liian kuuam eikä satanut paljon.
Käytin monella retkellä ja nautitin elämä.

Heti kun tultiin takaisin, minulle iski mahatauti - aivan ihana. No onneksi ei se kestanut kuin päivän, mutta oli aika paha. Aivan kaameat mahakiput jms, olin vähääseen huolissa ja pidi mennä lääkerin luo tarkistamaan että kaikki on maha asukaan kanssa kunnossa, onneksi ei mitään hätää. Nyt sitten eilen yöllä miehelleni tuli sama tauti ja mun mies on tyypinen miespotilas, hän on ihan kuolemisillaan. Aivan hiljaisella äänella voistko sa tuoda mulle sitä ja tätä ja tota.... urr olen juoksut koko päivän tässä herran käskyjä täytämässä, itse jouduin kyllä pärhämään itse, bussilla lääkeriin ja kaupasta tavarat jms :)

Askartelu jutuissa en ole varsinaisest saanut mitään aikaiseski. kaksi ristipistokorttia viikonloppuna on tehtävä ja ne laitetava postiin ystäväpäivä vaihtoon. Yksi paketti minulle päin on tullut joo, kuka laito siihen säännön että ei saa avata ennen 14.2? :) no se seiso siellä pöydällä ja odota vielä viikon.

2 kommenttia:

Eva-Liisa kirjoitti...

Hei! saa avata paketti. hyvää ystävänpäivää:)

Ressu kirjoitti...

Palju palju õnne....;)